SCA Roasting
SCA Torréfaction
Course Description
Learn about the roasting process, including roast cycle, roast levels, identifying defects, the physical changes that beans undergo during the roasting process, as well as workspace management and lean production.
Professional level is suitable if you want to pursue specialist knowledge at a high level in your subject. Success at this level should indicate to employers competence to work in the field. Extensive relevant experience is recommended before attempting this level. Candidates must hold the Intermediate qualification in the module before attempting the professional level.
Découvrez le processus de Torréfaction, y compris le cycle de torréfaction, les niveaux de torréfaction, l’identification des défauts, les changements physiques subis par les grains pendant le processus de torréfaction, ainsi que la gestion de l’espace de travail et la production allégée.
Le niveau professionnel convient si vous souhaitez acquérir des connaissances spécialisées à un niveau élevé dans votre sujet. Le succès à ce niveau devrait indiquer aux employeurs la compétence nécessaire pour travailler sur le terrain. Une vaste expérience pertinente est recommandée avant d’essayer ce niveau. Les candidats doivent détenir la qualification intermédiaire dans le module avant de tenter le niveau professionnel.
Leave a Reply