SCA Roasting Professional

SCA Roasting

SCA Torréfaction

Course Description

Learn about the roasting process, including roast cycle, roast levels, identifying defects, the physical changes that beans undergo during the roasting process, as well as workspace management and lean production.
Professional level is suitable if you want to pursue specialist knowledge at a high level in your subject. Success at this level should indicate to employers competence to work in the field. Extensive relevant experience is recommended before attempting this level. Candidates must hold the Intermediate qualification in the module before attempting the professional level.

Découvrez le processus de Torréfaction, y compris le cycle de torréfaction, les niveaux de torréfaction, l’identification des défauts, les changements physiques subis par les grains pendant le processus de torréfaction, ainsi que la gestion de l’espace de travail et la production allégée.
Le niveau professionnel convient si vous souhaitez acquérir des connaissances spécialisées à un niveau élevé dans votre sujet. Le succès à ce niveau devrait indiquer aux employeurs la compétence nécessaire pour travailler sur le terrain. Une vaste expérience pertinente est recommandée avant d’essayer ce niveau. Les candidats doivent détenir la qualification intermédiaire dans le module avant de tenter le niveau professionnel. 

Course Fees

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: