SCA Roasting Intermediate

SCA Roasting

SCA Torréfaction

Course Description

Learn about the roasting process, including roast cycle, roast levels, identifying defects, the physical changes that beans undergo during the roasting process, as well as workspace management and lean production.
Intermediate level is suitable if you are already part of the industry, working in the field covered by the module, and have a firm knowledge of the basic skills. Experience working in the field is recommended for this level.

Découvrez le processus de Torréfaction, y compris le cycle de torréfaction, les niveaux de torréfaction, l’identification des défauts, les changements physiques subis par les grains pendant le processus de torréfaction, ainsi que la gestion de l’espace de travail et la production allégée.
Le niveau intermédiaire convient si vous faites déjà partie de l’industrie, travaillez dans le domaine couvert par le module et avez une solide connaissance des compétences de base. Une expérience de travail sur le terrain est recommandée pour ce niveau.

Course Fees

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: