SCA Roasting Foundation

SCA Roasting

SCA Torréfaction

Course description

Learn about the roasting process, including roast cycle, roast levels, identifying defects, the physical changes that beans undergo during the roasting process, as well as workspace management and lean production.

Foundation level provides a first taste of a specific coffee discipline and is a great way to get insight into a module to help you decide if you want to go on to learn more. The Foundation level requires no previous experience. 

Découvrez le processus de Torréfaction, y compris le cycle de torréfaction, les niveaux de torréfaction, l’identification des défauts, les changements physiques subis par les grains pendant le processus de torréfaction, ainsi que la gestion de l’espace de travail et la production allégée.

Le niveau Débutant offre un premier aperçu d’une discipline spécifique du café et est un excellent moyen d’avoir un aperçu d’un module pour vous aider à décider si vous souhaitez continuer à en savoir plus. Le niveau Fondation ne nécessite aucune expérience préalable.

Course Fees

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: