SCA Brewing Professional

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SCA Brewing

SCA Méthodes Douces

Coures Description

The study of Brewing introduces you to the different ways of brewing coffee, from Chemex and siphon to clever dripper and French press. In addition, this module allows you to get hands-on and learn to analyse your grind profile, match your grind to your brewing method and to scientifically measure coffee strength and chart a coffee’s extraction.
Professional level takes the scientific knowledge a stage further, covering the impact of temperature on brewing, acidity levels during the brewing process, the impact of water quality on coffee brewing and flavour and understanding how to chart espresso and brew within a given extraction percentage.

L’étude de Méthodes Douces vous présente les différentes façons de préparer le café, du Chemex et du siphon au dripper intelligent et à la presse française. De plus, ce module vous permet de vous familiariser et d’apprendre à analyser votre profil de mouture, à faire correspondre votre mouture à votre méthode d’infusion, à mesurer scientifiquement la force du café et à tracer l’extraction du café.
Le niveau professionnel pousse les connaissances scientifiques un peu plus loin, en couvrant l’impact de la température sur le brassage, les niveaux d’acidité pendant le processus de brassage, l’impact de la qualité de l’eau sur le brassage et la saveur du café et la compréhension de la façon de tracer l’espresso et le brassage dans un pourcentage d’extraction donné.

Course Fees

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