SCA Brewing Intermediate

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SCA Méthodes Douces

Course Description

The study of Brewing introduces you to the different ways of brewing coffee, from Chemex and siphon to clever dripper and French press. In addition, this module allows you to get hands-on and learn to analyse your grind profile, match your grind to your brewing method and to scientifically measure coffee strength and chart a coffee’s extraction.
Intermediate level is very much a hands-on workshop where you will learn to analyse your grind profile, match your grind to your brewing method and to scientifically measure coffee strength and chart a coffee’s extraction.

L’étude de Méthodes Douces vous présente les différentes façons de préparer le café, du Chemex et du siphon au dripper intelligent et à la presse française. De plus, ce module vous permet de vous familiariser et d’apprendre à analyser votre profil de mouture, à faire correspondre votre mouture à votre méthode d’infusion, à mesurer scientifiquement la force du café et à tracer l’extraction du café.
Le niveau intermédiaire est un atelier pratique où vous apprendrez à analyser votre profil de mouture, à faire correspondre votre mouture à votre méthode de brassage et à mesurer scientifiquement la force du café et à tracer l’extraction d’un café.

Course Fees

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